Minimize

 

Vleresime

Të perkushtuar qe ne fillim per cilësinë e shërbimit dhe kujdesit ndaj klientit, Posta Shqiptare eshte fituese e disa cmimeve kombetare dhe nderkombetare.

Sepse për ne, klienti eshte mbret!   
General Director|Organizational Structure|Historical|Vizion|Financial and Economic Data|Employment Oppurtunities|Legislation|Rating |
Copyright 2018 nga Posta Shqiptare sh.a. te gjitha te drejtat e rezervuara